Hem » Supportsidor » Lägga in deltagare till möte

Lägga in deltagare till möte

  1. Ladda upp röstlängd
    Är det många i din organisation är det enklast att förbereda röstlängden genom att ladda upp ett excel-ark. Ladda ner vår mall och följ instruktionerna för den. Ladda upp när du gjort klart listan. Du kan alltid justera i efterhand genom att ta bort och lägga till manuellt. Du kan också ladda upp på nytt. Då skrivs alla inlagda över.
  2. Lägg till en person åt gången
    Med det här alternativet lägger du in en deltgaare åt gången. Se nedan för detaljer.

Rad i röstlängd
Här väljer du ” – Ny rad -” om du vill lägga in en ny röstbar enhet. T ex ett lägenhetsnummer. Det kan finnas flera personer inlagda på samma benämning. I annat fall väljer du i listan en befintlig benämning.

Benämning
Här skriver du i identifikationen för den röstande enheten. Tex lägenhetsnummer. Det kan finnas flera personer på samma benämning. Att lägga in ombud görs på samma sätt.